VISZ: Füzi az elnökségben

Füzi CsabaTisztújító közgyűlést tartott a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ). Mind az 2019-ben megválasztott elnök, mind az elnökségi tagok mandátuma lejárt, ezért a közgyűlés új elnökségről döntött.

A VISZ új elnökségi tagja Füzi Csaba szakmai pályafutása során több cégnél töltött be különböző it-vezetői pozíciókat. Az MBA-végzettségű, okleveles villamosmérnök-közgazdász szakmai pályafutását az AT&T távközlési vállalatnál termékmenedzserként kezdte, majd számítógépes hálózatokkal foglalkozott. 1998-tól a Fornax üzemeltetését vezette, majd informatikai szolgáltatói tapasztalatokat gyűjtött it-outsource szolgáltatások terén. Dolgozott még a Synergon Atos Originnél, az AXA Biztosítónál az üzemeltetést irányította, a Banco Popolarénál CIO-jaként, vezette a Kincsinfo NKft.-t, és volt a Magyar Államkincstár informatikai igazgatója. a Kincsinfo Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, 2020 óta a Diákhitel Központ informatikai üzemeltetését irányítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ózd: 800 ember veszíti el a munkáját

sze márc 31 , 2021
A Johnson Electric az európai gyártókapacitásának átalakítása miatt bezárja az ózdi, csaknem 800 embert alkalmazó autóipari alkatrészgyárát — közölte a vállalat. A gyártás leépítése a tervek szerint több lépcsőben valósul meg és 2022 áprilisában zárul. A vállalat vezetése tisztában van a bejelentés súlyával és az ózdi gyárban dolgozókra gyakorolt hatásával. […]
Johnson Electric - Magyar Állam stratégiai együttműködés. Bánrévi Ákos, Szabó László, Juhász Róbert