Visszavonul, mégis aktív marad Beck György

Igazgatósági mandátumának április 30-ikai lejártával távozik a Vodafone-tól Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.

Beck 2007-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz vezérigazgatóként. Ezt a tisztséget 2011-ig töltötte be – 2009-2011-ben elnök-vezérigazgatóként -, ezt követően pedig elnökként tevékenykedett tovább. A távozó elnök – a mínuszos.hu kérdésére válaszolva – jelentős eredménynek nevezte, hogy az elmúlt 12 év alatt a Vodafone a 2007-es harmadik helyről Magyarország második legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója lett a piaci részesedése alapján. Beck a Vodafone-korszakot megelőzően olyan vezető it-cégek magyarországi vezérigazgatója volt, mint a Digital, a Compaq és a HP.

Beck a visszavonulása után továbbra is betölti a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) elnöki pozícióját, ezzel is közreműködve az ország lakosságának digitalizációra való felkészítésében, az új technológiai megoldások használatában. Folytatja a “Management és Leadership a gyakorlatban” című kurzust a Corvinus Egyetem FAKT Szakkollégium diákjainak, oktat, mentorál és az igazgatóság tagja a 2014-ben elindított SEED, Közép-Európai Menedzser Iskolában, melynek egyik alapítója is egyben. Emellett a Day One Capital Pénzügyi Befektetési Alap Felügyelő Bizottságának Elnöke és a Munkáltatók és Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) társelnöke marad. A sportban a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) társelnökeként és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tagjaként segíti a kitűzött célok megvalósulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Változások a Vodafon élén

ked ápr 23 , 2019
A Vodafone Magyarország elnöki posztját május elsejétől – vezérigazgatói megbízásával egyetemben – Amanda Nelson tölti be. A régi-új elnök-vezérigazgató 2018. január elsejétől irányítja a Vodafone Magyarországot, de már 1998 óta dolgozik a Vodafone csoportnál. A magyarországi leányvállalathoz a máltai leányvállalat éléről érkezett. Változik Budai J. Gergő vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes […]
Amanda Nelson Vodafone