Visszatérhetnek a golyós egerek is, csak világítaniuk kell


A Logitech bemutatta új gamer billentyűzeteit. A G610 Orion Brown és a G610 Orion Red Cherry MX mechanikus billentyűket, személyre szabható fehér LED háttérvilágítással és beépített média kontrollpanellel szerelték fel. A Cherry MX kapcsolókat több mint ötvenmillió leütésig hitelesítették. Az alacsony zajszintű Cherry MX Brown kapcsolók taktilis visszajelzést küldenek lenyomáskor, míg a szintén alacsony zajszintű Cherry MX Red kapcsolók lineáris működést kínálnak a gyors vezérlésért.

A Logitech Gaming Software (LGS) segítségével minden egyes billentyű fényerőssége állítható és személyre szabható, hogy passzoljon a játékos stílusához és környezetéhez. A fényekhez alváskapcsoló is beállítható, amely lekapcsolja a világítást, ha nem használjuk a billentyűzetet. Egyedi megvilágítás rendelhető a különböző parancsokhoz, ezzel is növelve a játékélményt. Az LGS-sel különböző Logitech G felszereléseink is szinkronizálhatóak, így azok egyforma megvilágítással működhetnek! A világítás „lélegző” és „fényhullám” funkciókra is állítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Luxusokosóra született a Samsung - de GRISOGONO románcból

hét márc 21 , 2016
A Samsung Electronics és a de GRISOGONO ékszer- és óragyártó cég azért fogott össze, hogy együtt alkossák meg a korlátozott számban forgalomba kerülő Samsung Gear S2 by de GRISOGONO ékszerórát, amelynek alapját a Samsung technológiája adja, miközben arannyal és drágakövekkel díszítik. Az okosórát vörös arany, több mint száz fekete és […]
Samsung

És még ez is...

Friss, ropogós