Megingás után ismét családbarát a BT európai szolgáltató központja

csaladA British Telecom (BT) Budapesten és Debrecenben működő európai szolgáltató központja nagyvállalati kategóriában másodszor is elnyerte a Családbarát Munkahely díjat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton. A BT-t első ízben 2012-ben érdemelte ki a díjat.

A gyermekgondozási szabadságon lévő munkatársakkal távollétük alatt a vállalat rendszeres kapcsolatban áll. A kismamák, a céges rendezvények mellett, a tavaly elindított és hathavi rendszerességgel megrendezett baba-mama klubokon is részt vehetnek. A gyermekvállalást tervező illetve a gyermekgondozási szabadságon lévő kollégák tájékoztatására a cég kiadott egy Anyasági Útmutatót is, amely tartalmazza a gyermekgondozási szabadságra készülő vagy onnan visszatérni szándékozó munkatársak teendőit és lehetőségeit.

A cég a három év alatti kisgyermekek számára napközbeni ellátást biztosít az iroda közelében lévő családi napköziben, amelyet a munkába visszatérő kismamák jelentős kedvezménnyel vehetnek igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Telenor munkatársai tanárosat játszottak

hét jún 9 , 2014
A Telenor önkéntes napján a biztonságos internetezésről és a jövő iskolájáról tartottak rendhagyó órát 11 általános iskola 33 osztályában, több mint 700 diák számára. A MediaSmart Hungary Digitális világ oktatási anyagára épülő foglalkozáson a biztonságos internetezésről, az adatvédelem fontosságáról és a digitális zaklatás megelőzéséről beszélgettek a gyerekekkel. A 9 – […]
tanuló osztály

És még ez is...