Virgo és a Canecom megalapította a Virgo Mobile-t

munkaA Virgo Systems Informatikai Kft. és a Canecom Kft. közös fejlesztőcéget alapított. Az így létrehívott Virgo Mobile Kft. célja, hogy mobil specifikus szoftverfejlesztői szolgáltatásokat kínáljon. A tervek között szerepel az európai megrendelői kör bővítése és egy erősebb jelenlét elérése az amerikai piacon. A partnerek célja, hogy kapacitásukat és tudásukat egy mobil és IoT megoldásokat kiszolgáló szoftverfejlesztő cégben egyesítsék, és piacvezetői pozícióra törjenek a közép-kelet-európai régióban.

A Canecom tavaly 75 millió forintos forgalom mellett 25 milliós üzemi eredményt ért el. A Virgo 802 miiós forgalom mellett 101 millió forint üzleti eredményt ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar arany a matematikai diákolimpián

sze júl 20 , 2016
A tizennegyedik helyen végzett a magyar csapat az idei Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amit 109 ország részvételével Hongkongban rendeztek meg. A hatfős magyar csapatból Gáspár Attila, a miskolci Földes Ferenc Gimnázium 10. osztályos tanulója aranyérmet nyert: a 602 résztvevő közül a 12. lett. A csapattagok mindegyike szerzett érmet, Lajkó Kálmán, a Szegedi […]

És még ez is...