Világelső tablet a HP-től?

tabletA HP azt állítja, hogy megalkotta a világ első, valóban üzleti felhasználásra megalkotott tabletjét, a HP Elite x2 1012-őt. A 8,1 milliméter vastag, egy kilogrammnál is könnyebb készülék 12 collos, Full HD kijelzővel rendelkezik, beépített, állítható támasztékkal. A tablet hatodik generációs Intel Core M vPro processzorral, SSD háttérárra érhető el, a fizikai védelmet a kijelző Corning Gorilla Glass 4 üvege és az alumínium ház szavatolja. A készülékházon Thunderbolt 3 és az USB-A aljzatok találhatók, a tablet opcionálisan 4G LTE-modullal is bővíthető. A HP Active Pen a programozható, bluetooth alapú App Launch funkcióval rendelkezik, így a programok és alkalmazások elindítására is alkalmas.

Az Elite x2-höz két teljes értékű, fizikai billentyűzet is vásárolható el, az Advanced Keyboard modell a touchpadbe épített NFC-érzékelővel, illetve saját okoskártya-olvasóval teszi még biztonságosabbá a használatot. A kevesebb mint 400 grammos HP Travel Keyboard útközben nyújt teljes megoldást. Az Elite a szintén elérhető vezetékes, illetve vezeték nélküli dokkolóval könnyedén csatlakoztatható külső eszközökhöz is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Uber: alkotmányellenes a kormány terve

hét máj 2 , 2016
Az Uber szerint munkahelyeket tesz tönkre és nem veszi figyelembe 150 ezer, többségében fiatal felhasználó érdekeit a kormány javaslata, amely az eddiginél súlyosabb szankciókkal sújtaná az engedély nélkül taxizókat. Fekete Zoltán, az Uber magyarországi vezetője Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára pénteki nyilatkozatára reagált MTI-hez eljuttatott közleményében. […]