Vidéken erősít a Xiaomi

Wagner TiborA Xiaomi a budapestiek után több vidéki nagyvárosban is tervezi bővíteni itteni márkabolt hálózatát.

Szeptember óta van önálló képviselete a Xiaomi-nak Magyarországon, amely eredetileg a magyarországi mobilszolgáltatókkal való kapcsolatok kiépítését és szorosabbra fűzésében merült ki, mára azonban a profil kiegészült a Xiaomi teljes körű itteni képviseletével, beleértve a kiskereskedelmi piacot is. Wagner Tibor country manager a digitrendi.hu-nak elmondta, hogy mind az operátori kapcsolatoknak, mind az online értékesítés felfutásának köszönhetően nagyjából fél év alatt megduplázódott a márka piaci részesedése a hazai okostelefon piacon, amivel már beléptek a kétszámjegyű kategóriába. Wagner nagy reményeket fűz a februárban bemutatott két új 5G-s prémiumkészülék az MI 10, MI 10 Pro magyarországi megjelenéséhez. A bizakodást alátámasztja, hogy időközben idehaza is elkeltek az 5G frekvenciák, így belátható időn belül lesz értelme 5G-s telefonokat vásárolni. Az idén tíz éves kínai márka is beszállt a hajtogatható okostelefonok piacára, a Mi Mix Alphával, ami a hajtogatható telefonnak egy statikus változata. A háromezer dolláros készüléken teljesen körbeér a képernyő. A márka ismertségének a növelését célozzák a márkaboltok, amikből jelenleg kettő van Budapesten, az Aréna plázában és a Lurdy Házban. A hálózat az idén már vidéken is terjeszkedik, több nagyvárosban terveznek hasonlót nyitni.

És jönnek a Xiaomi tévékészülékei
Az okostelefonokon kívül széles a Xiaomi termékpalettája az egyéb okos eszközökből is. A portfolió már egy ideje épül Magyarországon is. Az idei első félévben végre már jönnek a tévékészülékek és az okos légtisztítók, jön a felmosási funkcióval bővített okosporszívó is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Unatkozik? Vásároljon mosó... inkább nézegesse a Digipédiát

sze ápr 8 , 2020
Magyarországi múzeumok, könyvtárak, levéltárak, magángyűjtemények, civil szervezetek, kulturális és oktatási profilú intézmények digitalizált kulturális javait teszi ingyenesen elérhetővé a Digipédia kulturális és oktatási adatbázis. A Design Terminál Formatervezési Tájékoztató és Szolgáltató Közhasznú Társaság jogutódja, a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. közleménye szerint a digipedia.mandaonline.hu honlapon elérhető Digipédia több mint adatbázis, mivel nemcsak […]
Lovas Lajos, a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. ügyvezetője

Friss, ropogós