Vezetőcsere a Telenornál

A Telenor Magyarország vállalatfejlesztési vezérigazgatójának Christian Wulff Søndergaardot nevezték ki. Elődjét, Ole Bjørn Sjulstadot a Telenor Bulgária vezérigazgatójának nevezték ki augusztus 1-jétől.

A dán szakember jelentős felsővezető tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, valamint a vállalati kapcsolatok területén. Søndergaard mostanáig Brüsszelben dolgozott, ahol a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős alelnöki pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően a Telenor dániai lányvállalatánál a vállalati kommunikáció, illetve a külső vállalati ügyek vezetője volt. Korábbi munkahelyei között megtalálható a dán parlament és a washingtoni dán nagykövetség is, emellett Dánia egyik vezető kommunikációs ügynökségének ügyvezetőjeként is tevékenykedett. Søndergaard 2017 februárja óta a Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagja. Søndergaard a koppenhágai egyetem politikatudományi szakán szerzett diplomát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Invitel különleges installációt mutatott be Gyulán

pén júl 28 , 2017
Az Invitel hálózatfejlesztéseinek köszönhetően egyre több Békés megyei településen érhető el a cég gyors internet és HD minőségű televíziós szolgáltatása. Az elmúlt években több fejlesztést valósított meg az Invitel Gyulán, így a helyi háztartások 80 százaléka számára elérhetővé vált a cég gyors internet és HD minőségű televízió szolgáltatása. Éppen ezért […]