Veszteség a Telenornak, nyereség a Magyar Telekomnak, ki az?

Orincsay DánielAgilis működésre áll át novembertől a Magyar Telekom egyik legnagyobb létszámú szervezeti egysége, a hálózatok tervezéséért, fejlesztéséért és üzemeltetéséért felelős műszaki terület. A terület átalakításának célja, hogy a folyamatok és a szervezet egyszerűsítésének köszönhetően a társaság megőrizhesse technológiai vezető pozícióját és rugalmasabban reagálhasson az ügyfelek igényeire. A Technology Steering Hub csapatának feladata a műszaki terület technológiai és pénzügyi stratégiai tervezésének, illetve infrastrukturális transzformációjának támogatása a tribe-okkal szorosan együttműködve.

Orincsay Dániel, a Technology Steering HUB vezetője több mint húsz év telekommunikációs és it-vezetői és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Tíz évet húzott le az Ericssonnál, majd 12 éve csatlakozott a Telenorhoz. Az elmúlt öt évben a Telenor Magyarország Network Sharing igazgatója volt, mindemellett olyan projekteket vezetett, mint a Telenor Magyarország integrációja a PPF csoportba vagy a hálózati infrastruktúra új vállalatba történő átszervezése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre üresebbek a Vodafone irodái

pén okt 30 , 2020
Home Agent néven indított állandó távmunkaprogramot a Vodafone Magyarország meglévő és újonnan belépő ügyfélszolgálatos kollégák körében. A programmal a távközlési vállalat lokációtól függetlenül kíván munkalehetőséget teremteni, olyan munkavállalók számára, akik otthonaikat nem – vagy csak korlátozottan – tudják elhagyni, vagy olyanok számára, akik csekély munkalehetőséggel bíró térségben élnek. A Home […]
Vodafone iroda

És még ez is...