Vesztenie kellet volna, mégis nyert a Facebook

facebookMegnyerte a jogtalan adatszerzési pert a Facebook és a Zynga. A bíróság annak ellenére döntött így, hogy megállapította: a Facebook megszegte szerződési feltételeit. A két vállalatot azért perelték be, mert a hirdetési módszereikkel kapcsolatban felmerült, hogy jogtalan adatszerzési módszereket alkalmaznak.

Az ügy előzménye, hogy a Facebookon található hirdetésekre és a Zynga játékaira (amilyen például a Farmville) kattintva összegyűjtötték a felhasználók adatait, majd azokat engedély nélkül továbbadták hirdetőknek. A Facebook azóta bejelentette, hogy ezt a fajta hirdetési gyakorlatot beszüntették — írja a hamisitasellen.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tabletet az orvosoknak!

ked máj 20 , 2014
Hálózatba kapcsolják a Hargita megyei kórházakat — írja az erdely.ma. Az informatikai rendszer segítségével létrehozott összeköttetés lehetővé teszi az orvosoknak, hogy könnyebben hozzáférjenek egyik kórházból a másikba átküldött beteg adatlapjához. A megyei sürgősségi kórház kezdeményezte rendszerhez az orvosok egyéni kóddal férhetnek majd hozzá. Az orvosok számára táblagépek beszerzését is tervezik, […]