Veszélyes a főnök? Itt a megoldás V.

celszerszamEgy nemrégiben készült felmérés szerint a cégek it-biztonsági szakemberei a kibertámadásoknál is nagyobb veszélynek tartják a rosszindulatú belső személyek, munkatársak vagy alvállalkozók tevékenységét. A védekezésben a téma egyik hazai szakértője, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet néhány tanáccsal segíti az arra rászorulókat.

5. Használjunk dedikált eszközt!
Az adminisztrátori és egyéb kiemelt tevékenységek ellenőrzésére és kezelésére több különféle megoldás elérhető a piacon. Az igazán fejlett eszközök, mint például -hogy ne kelljen messzire menni- a NetIQ Privileged User Manager egyszerűen és gyorsan bevezethetők és használhatók, és automatikus riasztást küldenek bármilyen gyanús tevékenységről. A NetIQ terméke ráadásul a compliance követelmények teljesítésében is segíti a vállalatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kína fojtogatja a Google-t

hét jan 5 , 2015
A Gmail számos webcíme elérhetetlen volt Kínában az újév előtt – közölte a Great.Fire.org nevű, a szólás szabadságáért küzdő kínai székhelyű szervezet — írja az MTI. „Úgy vélem, a kormány most a Google további kínai jelenlétét próbálja megakadályozni, és korlátozni szeretné a külföldi piacát” – mondta a Great.Fire.org egyik álnevet […]
e-mail

És még ez is...