Veréssel fenyegetőzött a mobiltelefonrabló

okolVádemelést javasol a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki Miskolcon egy hasonló korú sértettől erőszakkal elvette annak mobiltelefonját. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolc belvárosában 2014. október 14-én 19 óra 30 perckor azzal fenyegetett meg egy fiatalembert, hogy ha nem adja át telefonját, akkor megveri. A megfélemlített sértett átadta a telefont, amivel a támadó elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiatalembert. A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a terheltet, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. október 16-án elrendelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Készpénzből készít e-pénzt az automata

sze ápr 1 , 2015
Már negyven budapesti terminál segítségével váltható elektronikus pénzre készpénz. Az e-pénz ezután azonnal felhasználható, így lehet vele parkolni, elküldhető e-mailben, vagy át is utalhatjuk egy bankszámlára. Az anonim Barion tárca feltöltésre is alkalmas hálózat még ebben az évben országosra bővül, karácsonyig ezer terminál a cél — áll a Sense/Net Zrt. […]

Friss, ropogós