Véleményterror: szélsőjobboldali csatorna sugárzását szünteti meg a DirecTV

One America NewsA DirecTV amerikai műholdas műsorszolgáltató közölte, hogy szerződése lejártakor megszünteti a szélsőjobboldali One America News (OAN) csatorna sugárzását. Az OAN-t összeesküvés-elméleteket terjeszt a COVID-19 világjárványról és a 2020-as választásokról. “Tájékoztattuk a csatorna kiadóvállalatát, hogy egy rutin belső felülvizsgálatot követően nem tervezzük új szerződést kötni, amikor a jelenlegi megállapodásunk lejár” — mondta a DirecTV szóvivője a Reutersnek. Az amerikai távközlési vállalat 2017-ben kötött megállapodást a Herring Networks Inc.-nel, amely magában foglalta az OAN-t és egy kevéssé nézett életmód-csatornát. A szerződés április elején jár le.

Az AT&T és a TPG Capital befektetési társaság leányvállalata, a DirecTV egy amerikai többcsatornás videóműsor-terjesztő, amelynek székhelye a kaliforniai El Segundóban található. Eredetileg 1994. június 17-én indult, elsődleges szolgáltatása az Egyesült Államokat kiszolgáló digitális műholdas szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar tudósok történetét juttatják a Holdra

vas jan 16 , 2022
Idén nyáron indulhat a Hold felszínére a Peregrine űrszonda, hogy a tudományos kutatóeszközök mellett egy különleges küldeményt, a hazai Puli Space Technologies Téridő plakettjét is eljuttassa az égitestre. A legszélsőségesebb körülményeknek is évezredekig ellenálló fémtáblán magyar tudósok történetével üzen térben és időben minden korábbinál távolabbra két hazai vállalat. A Telenor […]
Holdplakett

Friss, ropogós