Vegyél fejhallgatót, mer’ az praktikus és divatos is: az LG ezt ajánlja karácsonyra

karacsonyMásfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG szakemberei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok: a szülők, a nagyik, nagypapik, a nagynénik, nagybácsik, tesók, unokatesók.

Az LG Bluetooth headsetjei nem csak stílusosak, de tökéletes hangzást is biztosítanak, legyen szó telefonbeszélgetésről vagy zenehallgatásról. Az LG HBS 900 headset behúzható fülhallgatói sosem tapasztalt kényelmet nyújtanak a használat során, a HBS 750 headset segítségével pedig filmnézés vagy zenehallgatás alatt sem maradunk le semmiről, hiszen képes a beérkező üzeneteket azonnal és hangosan beolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rohammunkában épül az LTE450 mobilhálózat

csü nov 19 , 2015
Feszített tempóban halad a hazai LTE450 mobilhálózat kiépítése. A rendszerszállító Huaweitől érkezett első hetven bázisállomás telepítése novemberben fejeződik be. A következő, 185 bázisállomást tartalmazó szállítmány pedig még e hónap végéig megérkezik. A hálózat 2016. március végére eléri a hatósági szerződésben vállalt 95 százalékos lefedettségi állapotot. Az LTE450 mobilhálózat országos lefedettsége […]
antenna

És még ez is...