Vegye-vigye: itt a NetIQ MobileAccess

mobilAz egyik leghosszabb nevű magyar szervezet, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ MobileAccess. A virtuális készülék egyetlen érintéssel kényelmes és biztonságos hozzáférést kínál a felhasználók számára az iOS vagy Android rendszerű mobileszközökről az üzleti szempontból kritikus fontosságú adatokhoz. A megoldás a munkatársak meglévő jogosultságainak alkalmazásával és az előre meghatározott irányelvek kiterjesztésével támogatja a saját eszközök használatát a vállalaton belül (BYOD), így biztonságos hozzáférést tesz lehetővé privát és vállalati tulajdonú mobilkészülékekről egyaránt.

A NetIQ MobileAccess néhány funkciója  

  • Az alkalmazott személyazonossága alapján nyújt elérést a vállalati szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz a mobilkészülékekről.

  • Mobilböngésző használata nélkül teszi hozzáférhetővé az intranetes oldalakat, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik a navigáció a mobiltelefonokon és táblagépeken.

  • Használata révén nem szükséges az eszközön tárolni a vállalati hitelesítő adatokat, ezáltal csökken az elveszett vagy ellopott készülékek okozta kockázat.

  • Biztonságos hozzáférést kínál a mobilkészülékről a vállalati infrastruktúrában működő és a felhőalapú SaaS alkalmazásokhoz egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Alig támogatják a távmunkát a kisvállalkozások

szo márc 22 , 2014
A 10-50 főt foglalkoztató magyar cégek egyelőre alapvetően bizalmatlanok az online felhőalapú virtuális irodai környezettel és a korszerűbb informatikai megoldásokkal szemben. A szkeptikus vállalatvezetők úgy gondolják, a felhőalapú szolgáltatásokra épülő irodára ma még nem érett a cégük: a döntéshozók fele véli úgy, hogy ezt cégüknél csak nehezen lehetne kivitelezni. Az […]
felhő

Friss, ropogós