Végre-valahára: itt Kaspersky Virus Scanner for Mac

Apple-Macintosh-ClassicA Kaspersky Lab bemutatta az OS X-et futtató számítógépekre készült legújabb ingyenes biztonsági megoldását, a Kaspersky Virus Scanner for Mac-et. Az ingyenes szkenner gyorsan és hatékonyan vizsgálja át az eszközöket rosszindulatú programok után kutatva. A Pro, vagyis a fizetős változat el is távolítja a különböző fenyegetéseket, amelyeket az eszközön talál.

A Kaspersky Virus Scanner for Mac-kel a felhasználók akkor is átvizsgálhatják számítógépüket, ha egy másik biztonsági megoldás is fut rajta. Az alkalmazások rosszindulatú programok nyomait keresik a számítógépen. Részletes információt nyújtanak a szkennelés eredményéről, és megfelelő megoldást kínálnak a felfedezett problémákra — áll az orosz társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Álmenyasszonyokkal kopasztják a mulyákat

ked nov 17 , 2015
A Kaspersky Lab legújabb, 2015. harmadik negyedévére vonatkozó spamjelentése szerint, bár az e-mail forgalomban felbukkanó spamek százalékos aránya csökkent a második negyedév óta, ennek ellenére a spammerek egyre többféle módszert használnak, hogy megtévesszék a címzetteket és az e-mail szűrőket. A jelentés azt mutatja, hogy 2015. harmadik negyedévében a spamek az […]