Végre tisztán látják majd, hogyan gyarapodik a Mészáros Csoport

Mészáros LőrincMagyarország egyik büszkesége, a Mészáros Csoport első körben a cégcsoport 130 tagvállalatánál az SAP intelligens ERP-rendszerét, az SAP S/4HANA-t vezeti be. A közlemény szerint a Mészáros Csoport tagvállalatainak köre a mezőgazdasági és élelmiszeripari érdekeltségektől az építőipari vállalkozásokon át a vendéglátóipari és turisztikai leányvállalatokig terjed. Az elmúlt évek intenzív bővülésének velejárója, hogy mind vállalati, mind csoportszinten szükséges a gazdálkodási folyamatok jobb áttekinthetőségének biztosítása egyedi és integrált vállalatirányítási rendszerek és alrendszerek kiépítésével – írták. A közlemény szerint a négyhónapos, komplex szakmai és kereskedelmi kiértékelési folyamat eredményeként szeptember végén hirdetettek eredményt és választották az SAP megoldását.

“A két évre tervezett bevezetési folyamat olyan rendszer kiépítését indokolja, ami a tagvállalatok működését csoportszinten összekapcsolja, mégis az egyedi iparági igényeket is szem előtt tartva szabható minden egyes csoporttagra” – mondta el a bevezetésről Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója, aki kiemelte: a projekt első szakaszában a Mészáros Csoporthoz tartozó Hunguest Hotelsnél is bevezetik a rendszert, ezzel a magyarországi szállodaiparban elsőként kezdenek S/4 HANA-t használni. (Bár a csodás, Magyarország felvirágzását biztosító hírrel kapcsolatban az SAP magyar leányvállalatának vezetője nyilatkozott, azért nagyon nem csodálkoznánk, ha a bevezetést a 4iG végezné majd el. A -szerk- megj.)

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A magyar tudomány ünnepe idén a netre költözik

vas okt 25 , 2020
A magyar tudomány ünnepe alkalmából ebben az évben is számos ismeretterjesztő előadással várják a közönséget a szervezők november 3. és 30. között. A rendezvénysorozat idén az online térbe költözik, az előadásokat élőben közvetítik a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) YouTube-csatornáján. Hogyan segítik a Mars kutatásának módszerei a Földön kívüli élet keresését? […]
Öveges professzor