Végre napon belül történnek a banki utalások

2

Július 1-jétől néhány órán belül megérkeznek a címzetthez az elektronikusan benyújtott banki átutalások. A napközbeni átutalás rendszerét jelenleg az éles üzemnek megfelelő forgalommal tesztelik, és az eddigi eredmények azt mutatják, hogy július 1-től zökkenőmentes lesz az átállás – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán az MTI-vel. A hazai pénzforgalom elmúlt 15 évének legjelentősebb informatikai fejlesztése 2010 júliusában indult azzal a céllal, hogy a pénzforgalmi szolgáltatók 2012. július 1-től képesek legyenek az elektronikusan benyújtott átutalásokat a jelenlegi egy munkanap helyett legfeljebb négy órán belül eljuttatni a címzettekhez.

2 thoughts on “Végre napon belül történnek a banki utalások

  1. Akkor érkezik meg napon belül, ha az utalást 15.30, illetve 16.00 előtt feladják. Ráadásul a beszedésekre nem vonatkozik a négyórás szabály.

    -szerk-

  2. nem értem nekem mindig másnap van csak a számlámon a családi potlék most hogy van ez?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gigantikusan óriási tévé a Sharptól

csü ápr 5 , 2012
ShareTweetPinShareElképesztő, 203 centiméteres (80 inch) képátlójával az új Sharp AQUOS LC-80LE645E modell mellett minden más nagyképernyős tévé eltörpül. Nem meglepő, hiszen a 80LE645E az eddig Európában valaha árusított nagyképernyős televíziók közül a kereskedelmi forgalomban elérhető legnagyobb képátlójú modell. Az óriásképernyős modell szinte bármilyen hagyományos nappaliban elhelyezhető: az optimális nézőtávolság mindössze […]
ZX-81

És még ez is...