Végre! Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív

1

Szombattól az állampolgárok az interneten is kitölthetik a nemzeti konzultációs kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a kérdések olyan témákra vonatkoznak, amelyekben Magyarországnak vitája van Brüsszellel. A kormány álláspontja szerint meg kell védeni a határokat, és véget kell vetni a “migránsbiznisznek”, hazai kézben kell tartani a rezsi és az adók meghatározását, és nagyobb átláthatóságot kell biztosítani a külföldről pénzelt “aktivistacsoportok” esetében.

A hatékony nemzeti érdekérvényesítéshez a magyar állampolgárok támogatására is szükség van – olvasható a közleményben. Orbán Viktor február 20-án, a parlament tavaszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában jelentette be, hogy nemzeti konzultáció kezdődik azokról a veszélyforrásokról, amelyekkel Magyarországnak idén szembe kell néznie.

One thought on “Végre! Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG: durva üzemieredmény-növekedés

vas ápr 9 , 2017
Az LG Electronics Inc. (LG) közzétette első negyedéves előzetes eredménybeszámolóját. Az előzetes adatok szerint a vállalat konszolidált árbevétele 2017 első három hónapjában 14,7 ezer milliárd koreai wont tett ki, az üzemi nyereség pedig 921,5 milliárd won volt. A negyedéves árbevétel 9,7 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit a várakozások […]
won

Friss, ropogós