Végre lehet jegyet is vásárolni a Vonatinfó alkalmazásban

Az Android és iOS operációs rendszerrel működő okostelefonra letölthetővé vált a jegyvásárlási funkcióval bővített Vonatinfó alkalmazás – közölte a MÁV-Start.

Az utasok mobiltelefonjukon a frissített Vonatinfón a MÁV-Start és a GYSEV területére érvényes belföldi, egy útra szóló menetjegyüket, a hozzá kapcsolódó felárakat, pót- és helyjegyeket, valamint a kerékpár- és élőállatjegyet vehetik meg. A Vonatinfóba letöltődő jegyet mobiltelefonon be is lehet mutatni, akár offline, azaz internetelérés nélkül is. A MÁV-Start hangsúlyozza, nemcsak a kényelmes használat miatt érdemes mobiltelefonon vonatjegyet venni, hanem a Vonatinfó alkalmazásból is tíz százalékos kedvezménnyel vásárolhatók e-vonatjegyek, és itt is érvényes a @ jellel jelölt vonatokra igénybe vehető húsz százalékos árengedmény. A Vonatinfó alkalmazás korábbi funkciói – menetrendi és vonatinformációk, vonatkövetés, térkép – továbbra is működnek regisztráció nélkül, azonban a jegyvásárláshoz regisztráció szükséges. A már több éve működő internetes jegyvásárlási rendszer és a Vonatinfó nem átjárható, vagyis az internetes jegyértékesítési rendszerben élő regisztráció nem használható a Vonatinfó applikációban, és az interneten vásárolt jegy sem tölthető le a Vonatinfóba, illetve fordítva sem működik – hívja fel a figyelmet a vasúttársaság.

A Vonatinfón vásárolt jegy csak az érvénytartam kezdetét megelőzően, a vásárlási felületen közzétett feltételek szerint, és csak az applikáción keresztül téríthető vissza. Ilyen esetben pénztári visszatérítés nem lehetséges, a vasúttársaság hibájából szükségessé vált visszatérítés esetén a MÁV-Start ügyfélszolgálatához kell fordulni – tájékoztatott a MÁV-Start.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adathalászok célkeresztjében az Extreme Digital ügyfelei

hét júl 30 , 2018
Adathalászok próbálkoznak az Extreme Digital ügyfeleinél – közölte az online kereskedő. A tájékoztatás szerint ismeretlenek a vállalat nevében tömegesen küldtek ki hamis üzeneteket “A megrendelés számlája” tárggyal. Ebben 7990 forint értékű termék árának visszatérítését ígérték olyan ügyfeleknek, akik ilyen árucikket nem is rendeltek az Extreme Digitáltól. A cég felhívta a […]
adathalász