Végre kiderült, hogy dr. Strange milyen mobilt használ

Honor-8A Honor telefonmárka új zászlóshajója, a Honor 8 is szerepelni fog a magyar mozikba novemberben érkező legújabb Marvel szuperhős filmben, a Doctor Strange-ben. A márka és a filmstúdió együttműködése túlmutat a Honor 8 szereplésénél, a partnerek közös kampányt is indítanak.

A Doctor Strange című film Benedict Cumberbatch főszereplésével egy zseniális idegsebész, dr. Stephen Strange történetéről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően gyógyulását keresve mágikus képességekre tesz szert egy titokzatos helyen. A főhős karaktere – az állhatatos megoldáskeresés, a bátorság, hogy a saját útját járja és a technológia iránti szenvedélye – tökéletes összhangban áll a Honor értékeivel, ezért a film már a kezdetektől számíthatott a márka támogatására.

A Marvel filmek színekben, impresszív technológiai megoldásokban és inspiráló karaktereiben gazdag világa tökéletes hátteret ad a Honor technológiájának bemutatására, amely világszerte arra inspirálja felhasználóit, hogy álmodjanak nagyot, maradjanak fiatalok és legyenek bátrak – ahogy ezt szlogenje „For the Brave” is tükrözi. A Honor 8 továbbfejlesztett dual kamera rendszerrel, programozható okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Az okostelefon zafírkék, gyöngyházfehér és éjfekete színben elérhető. A Doctor Strange 2016. november 3-ától látható a magyar mozikban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csökkent a svájci ABB harmadik negyedéves profitja

pén okt 28 , 2016
ShareTweetPinShareCsökkent az ABB svájci energiaipari konszern harmadik negyedéves adózott eredménye. A vállalat adózott eredménye 568 millió dollár lett a harmadik negyedévben az egy évvel korábbi 577 millió dollár után. A cég megrendelései a negyedévben 7,5 milliárd dollárt tettek ki, ez a tavalyinál 14 százalékkal kevesebb, rendszeres rendelések volumene hat százalékkal csökkent. A […]
Dollár, pénzszámláló

És még ez is...