Végre jön a Példaképünk Beckham sorozat

A Disney+ bejelentette, hogy a „Példaképünk, Beckham” (Save Our Squad with David Beckham) című brit sorozat premierje november 9-én, szerdán lesz a Disney+-on.

A sorozat a BAFTA- és RTS-díjas Twenty Twenty produkciós cég, valamint a Studio 99 globális tartalom- és produkciós stúdió koprodukciójában készült. Utóbbinak Beckham a társalapítója. A szívfacsaró sorozatban David Beckham visszatér kelet-londoni gyökereihez, hogy mentorálja a Westward Boys-t, egy kezdő, helyi csapatot, amely a bajnokság alján és a kiesés szélén áll. Ez azonban nem akármilyen bajnokság, hanem ugyanaz amelyben Beckham is játszott fiatalon. A sorozatban Beckham a vezetőedzőkkel együttműködve próbálja megváltoztatni a csapat sorsát.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NMHH: tanulj ingyen online!

ked szept 27 , 2022
Ingyenes, online elérhető tananyagokból bárki bővítheti a tudását szinte bármilyen területen, legyen az nyelvtudás, kultúra vagy hobbi – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Tanfolyamokra járni drága és időigényes, az online tananyagokhoz viszont bárki bármikor hozzáférhet, sokszor ingyen. A hatóság példaként említi a Duolingo nyelvoktató […]
iskola osztály