Végre itthon is kaphatók az új Alienware termékek

alienwareA felhasználók most már hazánkban is hozzájuthatnak az új Alienware x14-hez, az eddigi legvékonyabb gamerlaptophoz, amelyben a szabadalom alatt álló zsanérkialakításnak köszönhetően elfér a hőszabályozást optimalizáló Alienware Cryo-Tech hűtési technológia és a 14 colos gamerlaptopok legnagyobb kapacitású akkumulátora is. Az x14 az első 14 colos laptop, amely támogatja az NVIDIA Advanced Optimus és a G-SYNC technológiát, így az akkumulátor üzemideje a használat alatt optimalizált marad. Az x14 egyben az első Alienware laptop, amely kizárólag C típusú USB-portokat használ töltéshez. A laptopban megtalálhatók a legújabb, 12. generációs Intel Core H sorozatú processzorok és az Element 31 termikus illesztőanyag, valamint az Intel Arc Graphics vagy az NVIDIA GeForce RTX 3060 laptop-GPU 7 fázisú feszültségszabályozással. A gyártó szerint azok, akik nagyobb kijelzőre, de ugyanolyan hordozhatóságra vágynak, ideális választás a továbbfejlesztett Alienware x15 R2 és az Alienware x17 R2.

Kitűnő kiegészítője a laptopnak az Alienware Tri-Mode vezeték nélküli gameregér (AW720M). 89 grammra optimalizálták a tömegét, valamint új, karcsúbb formával, 3D-s formájú, kétkezes hüvelykujjtámasszal és ikonikus AlienFX RGB világítással látták el. Új generációs, 26 000 DPI-s optikai érzékelője és mágneses nyomógombjai biztosítják a magas szintű teljesítményt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mesterséges intelligencia munkacsoport alakult a NAV-nál

sze ápr 6 , 2022
A NAV újonnan megalakult Mesterséges Intelligencia Munkacsoportja (MIMCS) az adóhivatal egyedülálló adatvagyonára épülő kutatásokat végez a jövőben – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A februári kormányhatározat alapján a cél a NAV adatvagyonában meglévő értékek kiaknázása, és ennek révén a tudományos módszertanok és az adózási, adóztatási tapasztalatok szinergiájának kihasználása. […]
Vágujhelyi Ferenc

És még ez is...