Végre előrendelhető a Sony Inzone M3 gaming monitor

sony inzone m3 monitorLassan érkezik és elő is rendelhető az Inzone M3, a Sony új gamer monitorának legújabb tagja.

A Sony ma közzétette az Inzone M3 gaming monitor európai elérhetőségének listáját, amely szerint egyes országokban már előrendeléseket lehet leadni a termékre. Az új gaming monitort úgy tervezték, hogy rendkívüli teljesítményének köszönhetően a játékos igazán belemerülhessen az akcióba, és egyszerűbb lehessen számára a győzelem. A monitor HDR-rel Full HD felbontást és magas, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál 1 ms-os GtG (Gray to Gray) és változó képfrissítési ráta technológiával, így a játékosok pontosan tudják követni az FPS játékokban a riválisok mozgását. Az kijelző az sRGB spektrum több mint 99 százalékát fedi le. A kis méretű monitorlábnak köszönhetően a játékosok könnyen elhelyezhetnek egy döntött billentyűzetet és egy nagyméretű gaming egérpadot a kijelző körül, vagy épp az alatt. További jellemzői közé tartozik az állítható magasság és dőlésszög, valamint a rendezett asztalt biztosító kábelkezelés.

Az Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) funkcióval a felhasználók akár két számítógépet is vezérelhetnek egyetlen, a monitorhoz csatlakoztatott billentyűzetről, egérről és headsetről. Az FPS Game Picture Mode funkcióval a fényerő és a kontraszt optimalizálva van, hogy az ellenfelek tisztán láthatók legyenek. Emellett a Black Equalizer funkció lehetővé teszi a részletek feltárását még az árnyékokban is. Az Inzone M3 monitor Auto HDR Tone Mapping funkcióval rendelkezik, amely a PlayStation 5 konzolokkal együttműködve automatikusan felismeri a monitort a kezdeti beállítás során, és optimalizálja a HDR-beállításokat. Emellett a monitor automatikusan vált Mozi módba, ha filmeket nézünk a PlayStation 5-ön, vagy épp játék módba, játék esetén.

A Sony Inzone Hub pc-szoftverét1 az Inzone monitorok és fejhallgatók vezérlésére fejlesztették ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a műveletek széles skálájának testreszabásával saját szájízükre tervezzék a funkciókat, beleértve a különféle hang- és képbeállításokat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az NMHH jelzője a jóság: segít tízezreket megspórolni

hét nov 21 , 2022
Azoknak, akik korszerű mobillal lepnék meg szeretteiket, komoly segítséget nyújthat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülékcsere-programjában igénybe vehető negyven ezer forintos támogatás. Az okostelefon az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék: egy tavalyi felmérés szerint minden negyedik ajándékvásárló elektronikai cikkeket is vesz karácsonyra szeretteinek, ezek között az okosórák után a […]
okostelefon