Végre egy fejlesztés, amivel megelőztük Európát

parkolasA világegyetemben elsőként Magyarországon érhető el a parkolás műholdas helymeghatározáson alapuló díjfizetése, méghozzá Budapest teljes területén és további 57 vidéki városban. A szolgáltatáshoz szükséges technológiai fejlesztéseket a Secret Control GPS Kft. – néhány GPS szolgáltatóval közösen – valósította meg, s saját maga végzi az eszközök forgalmazását és üzemeltetését, együttműködésben a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel, mivel a díjfizetés elszámolását az általuk értékesített, központosított mobil értékesítésű szolgáltatás biztosítja.

Szász János, a Secret Control GPkereskedelmi igazgatója elmondta: a rendszer használatával a parkolás minden eddigi megoldásnál egyszerűbbé és pontosabbá válik, hiszen az egyetlen gombnyomással elindítható, automatikusan leáll – a zónaazonosítást és az elszámolást a háttérrendszer végzi. További előny céges felhasználóknál, hogy mivel a GPS eszköz az autóba fixen beépített, így az sem lehetséges, hogy valaki céges költségen a magánautóját parkoltassa. A vállalkozások számára biztosított interfészen keresztül a parkolás díja azonnal továbbításra kerülhet vállalatirányítási rendszerek felé, amely segítséget nyújt ezen díjak költséghelyenkénti elszámolására, ellenőrzésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kész a Novell ZENworks Application Virtualization 11

ked szept 30 , 2014
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy már elérhető a Novell ZENworks Application Virtualization 11. Az alkalmazásvirtualizációs eszköz segítségével az informatikai szakemberek egyszerűen átalakíthatják a Windows, .NET és Java alkalmazásokat végrehajtható állományokká, így a felhasználók külön telepítés nélkül és biztonságos módon futtathatják a legújabb programokat asztali és hordozható gépeiken […]
Szoftver, prompt