Vége az otthoni vakfoltoknak

ZyXEL-WRE2206Bemutatta új, Wireless N300 Range Extender jeltovábbítóját a tajvani ZyXEL. A WRE2206 segítségével a lakásban akár 30 százalékkal nőhetnek a wifivel lefedett területek. A készülék két lépésben, egyszerűen telepíthető, és érezhetően javítja a jelerősséget a lakás minden pontján. A konnektorba helyezést követően a készüléken, illetve a routeren vagy Access Pointon található WPS gomb megnyomása után azonnal működésbe lép. A készülék optimális beállításához a jelerősséget folyamatosan mérő LED gyűrű nyújt segítséget, így egyszerűen kideríthető, hova érdemes helyezni az eszközt.

A LED gyűrű jobb oldalán elhelyezett mutatók emellett az éppen csatlakoztatott eszközök számát is kijelzik. A teljesítmény folyamatos javítását a firmware frissítések segítik. Az eszköz alján lévő Ethernet port a vezetékes és vezeték nélküli eszközök csatlakozását irányítja. A port használatával minden kompatibilis eszköz csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, beleértve a játékkonzolokat, okostévéket vagy set top boxokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Cellum - Credorax paktum

pén okt 2 , 2015
Új kártyaelfogadóval bővül a Cellum mobilapplikációba építhető fizetési megoldása. A megállapodásának köszönhetően a Cellum Plug and Pay nemcsak több országban lesz elérhető, hanem az elfogadott valuták köre is bővül majd. „A Cellummal közösen olyan egyszerűen használható, többféle valutával is működő mobilfizetési megoldást kínálunk a kereskedők számára, amellyel új, eddig kihasználatlan […]
ZX-81

És még ez is...