Védi az iPad Prót, és még billentyűzet is

Logitech-Create-billentyuzetA Logitech bemutatta a 9,7 colos iPad Próhoz tervezett, Smart Connectorral ellátott CREATE billentyűzetes tokját. A CREATE egyben biztonságos tok, háttérvilágítással ellátott billentyűzet, és beépített Apple Pencil tartó: mindezt pihekönnyűen. „A CREATE a billentyűzettel ellátott tokok svájci bicskája” – mondta Michele Herman, a Logitech tablet-kiegészítőkért felelős alelnöke. A CREATE tokot úgy tervezték, hogy kizárólag az Apple új Smart Connectorával működjön, így amikor gépelési pozícióba helyezik, automatikusan bekapcsol és párosítja magát az iPad Próval – nincs szükség Bluetooth párosításra. Emellett, mivel a billentyűzethez az iPad Pro biztosítja az áramot, az eszköz töltésére sem kell figyelni.

A külön sorban elhelyezett iOS gyorsgombok segítségével a felhasználó anélkül irányíthat programokat, hogy levenné a kezét a billentyűzetről. Könnyedén elérhető a főmenü, gyorsan kereshetők az iPaden vagy az interneten található file-ok, változatható a kijelző fényereje és irányítható a zenék és videók lejátszása – mindezt egy érintéssel. Emellett, a beépített Apple Pencil tartónak köszönhetően a toll mindig kéznél van, amikor szükség lenne rá. A Logitech különös figyelmet szentelt a színeknek és a borításnak, így a CREATE dizájnos kialakítással nyújt teljes körű védelmet az iPad Pro készülékek számára. Belül a tok egyedi vonalai stabilitást biztosítanak, míg kívülről a sűrű szövésű, prémium minőségű borítás védi a készüléket.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Magyar Telekom megcsípte a Diákhitel Központot

csü aug 4 , 2016
Magyar Telekom Nyrt. nyerte a Diákhitel Központ Zrt. mobiltávközlési szolgáltatásra kiírt tenderét. A szerződést a szolgáltatás megkezdésétől számított 1+1 év határozott időtartamú, azzal a kikötéssel, hogy a szerződés megkötését követő első év végétől a Diákhitel Központ a szolgáltatási szerződést bármikor, indokolás nélkül, harminc napos felmondási idővel felmondhatja. A szerződés 123 előfizetést […]
Forint