Vécsey a Siemens Mobility élén

Vécsey Balázs, a Siemens Mobility Kft. ügyvezető igazgatójaVécsey Balázst nevezték ki a Siemens Mobility Kft. ügyvezető igazgatójának.

Vécsey 2024. május 13-án, hétfőn kezdte meg munkáját a vállalatnál. Erős ügyfélközpontúsága, az innováció iránti elkötelezettsége, valamint a technológia és a közlekedési megoldások iránti szenvedélye támogatja a vasúti infrastruktúra és járművek korszerűsítésére, valamint a digitális szolgáltatásaink bevezetésére vonatkozó megoldásainkat. Ily módon a Siemens Mobility nagyobb hozzáadott értéket fog teremteni ügyfelei, partnerei és az utasok számára.

Vécsey több éves vezetői tapasztalatot szerzett a hazai üzleti életben, valamint nemzetközi környezetben. Legutóbb a Robert Bosch Kft. gazdasági ügyvezető igazgatójaként, valamint ezzel egyszerre a magyarországi Bosch csoport létesítménygazdálkodásért felelős vezetőjeként dolgozott.

A Siemens Mobility az első budapesti villamosvonal 1887-es elindítása óta tevékeny szerepet vállal az innovatív közlekedési megoldások megvalósításában Magyarországon. Ilyen jelentős lépés az európai átjárhatóságot támogató ETCS L2 szintű vonatbefolyásoló rendszer létesítése is. Megoldásainknak köszönhetően ma már közel 120 km vonalhosszon vált technikailag lehetségessé, hogy az arra alkalmas fedélzeti berendezésekkel ellátott vasúti járművek akár 160 km/h tempóval is haladhassanak. A társaság Magyarországon több mint 300 munkavállalót foglalkoztat két budapesti telephelyén. Közülük közel 260 szakember dolgozik a vállalat kutatási és fejlesztési központjában, az Infoparkban, amely évről évre dinamikusan bővül és jelentősen hozzájárul a Siemens Mobility nemzetközi közlekedési projektjeinek sikeréhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A CETIN Hungary bázisállomásainak csak 21 százaléka 5G-ready

pén máj 24 , 2024
ShareTweetPinShareA CETIN Hungary Zrt. értékesítésből származó nettó árbevétele több mint 30 százalékkal, 67,2 milliárd forintra nőtt tavaly a megelőző évi 51,4 milliárd forintról, a cég eredménye (EBITDA) 45,5 milliárd forint lett, ami több mint húsz százalékkal haladja meg a 2022-es értéket. A távközlési infrastruktúraszolgáltató vállalat ismertette, hogy több mint négyezer […]
Kübler-Andrási Judit, a Cetin Hungary Zrt. vezérigazgatója

És még ez is...