Varga-Hering felelős a digitális csatornákért

Varga-Hering ZsuzsannaA Telenor digitális csatornák és online értékesítési igazgatóság élére Varga-Hering Zsuzsannát nevezték ki. Varga-Hering komolynak számító múlttal rendelkezik a kommunikációs és kereskedelmi szektorban: nyolc év vezetői tapasztalatával a háta mögött nyerte el a Telenor menedzsmentjének bizalmát. Korábban a Mall.hu-nál felelt a marketing és kommunikációs területért, ezt megelőzően a Havas Worldwide-nál, a kirowski Isobarnál és az Euro RSCG-nél dolgozott különböző területeken. Repül az idő, Varga-Hering már négy hosszú éve dolgozik a Telenor Magyarországnál.

„Azonnali válaszreakcióra, gyorsan elindított fejlesztési sprintekre, a komplex tranzakciók egyszerűsítésére van szükség, hogy a digitális térben könnyen elvégezhetőek legyenek a folyamatok. Igyekeztünk kézzelfoghatóbbá tenni az internetes ügyintézést azoknak, akik először találkoztak ilyen digitális megoldásokkal, amelyeket törekszünk élményszerű teendővé varázsolni” – nyilatkozta Varga-Hering.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kibertámadás ért több mint 400 kórházat

csü okt 1 , 2020
Kibertámadás érte az Egyesült Államok több mint 400 kórházának számítógépes rendszerét – jelentette az NBC televízió. A televízió információi szerint ez lehet az Egyesült Államok történetének legnagyobb számítógépes támadása egészségügyi intézmények ellen. A Universal Health Service (UHS) egészségügyi szolgáltató intézménye elleni támadások vasárnap kezdődtek, a nyilvánosságra került első információk szerint […]
hacker

És még ez is...