Van védelem a WannaCry ellen

A Kaspersky zsarolóvírus ellenszere hatékonyan leszámol az egyik legnagyobb zsarolóvírus fertőzésével.

Az MRG Effitas biztonságkutató cég vizsgálatai szerint a Kaspersky ingyenes Üzleti Megoldása 100 százalékos védelmet nyújt és ezért elnyerte a független szakértők zsarolóvédelemi magas minősítésű tanúsítványát. A fertőzés szimulációk során 13 új crypto-zsarolóvírus minta és képernyőblokkoló ellen kellett védelmet nyújtania az informatikai programnak. Az eredmények azt mutatják, hogy az ingyenes védelem minden olyan vállalkozás számára elérhető, amelyek WannaCry típusú támadással szembesülhetnek. A tavaly bemutatott Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business megoldást jelenthet mindazon cégeknek, akik nem használnak Kaspersky Lab termékeket valamint azoknak, akiknek a védelme nem elég hatékony a zsarolóvírusok támadásaival szemben. A program könnyen telepíthető és a kezelése nem igényel komolyabb műszaki hozzáértést valamint alkalmas más biztonsági programokkal való együttműködésre.

„Azzal, hogy ingyenesen elérhető egy eredményes és hatékony védelem, a Kasperksy Lab azt reméli, hogy a cégek gondoskodnak informatikai rendszereik biztonságáról, például a WannaCry támadással szemben, amely jelen korunk legnagyobb zsarolóvírus fertőzésévé vált. Elkötelezetten szeretnénk produktív védelmet biztosítani mindenki számára és az MRG Effitas tanúsítványa bizonyítja termékeink teljesítményeit” – nyilatkozta Vlagyimir Zapoljanszkij, a Kaspersky Lab kis-és középvállalati részleg vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A design lélektana – a szükségletek és a hatékony munkavégzés

sze jún 14 , 2017
A vállalatok sikeres működésének alapvető feltétele a hatékonyság és a versenyképesség megőrzése, növelése. A Leitz legutóbbi tanulmánya szerint a vállalatok egyre gyakrabban kérik ki környezetpszichológusok tanácsát és kérdeznek meg viselkedési közgazdászokat arról, hogyan hat az irodai design a hangulatra és a teljesítményre. Az Exeteri Egyetem korábban már említett kutatása ezzel […]