Van remény: gimnazisták mutatnak példát a társadalmi felelősségvállalásból

ballagasA példamutató akciót kezdeményezett a Városmajori Gimnázium 28 ballagó tanulója és a Gödöllői Református Líceum 49 diákja. Csak el kell elolvasni a felhívásukat, nincs ehhez mit hozzátenni.

Április 29-én elballagunk, búcsút veszünk a középiskolánktól. Sokan közületek eljönnek majd, mások távolból szorítanak értünk. Talán valami apró gesztussal, virággal is készültök a számunkra. Az esemény azonban nem a kezünkbe kapott csokrok számától lesz emlékezetes. Arra kérünk mindenkit, hogy a ballagásunkra szánt ajándék árát vagy annak egy részét inkább jótékony célra ajánljátok fel.

Kérjük, adományozzátok a KézenFogva Alapítvány számára. Támogassatok ezzel fogyatékos embereket!

A ballagás az egyik legfontosabb lépés a felnőtté válásunk felé. Felelős, szolidáris felnőttként szeretnénk élni. Köszönjük, hogy támogattok ebben a célunkban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beltéri tájékozódást segítő mobilalkalmazás készül vak és gyengénlátó embereknek

pén ápr 22 , 2016
Elsősorban közintézményekben segítheti majd a vak és gyengénlátó emberek tájékozódását egy Magyarországon fejlesztés alatt álló mobilalkalmazás, amely várhatóan 2018-ra készül el egy 2,5 millió euró értékű nemzetközi projekt keretében — közölte a projekt konzorciumának vezetőjeként a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. az MTI-vel. A magyar ötleten és magyar […]