Van már digitális eszközökhöz fejlesztett kontaktlencse is

kontakt-lencseA CooperVision egy új megoldást dobott piacra a digitális eszközök által okozott szemproblémákra. A Biofinity Energys ugyanis megkönnyíti a képernyőről távolabbi tárgyakra történő fókuszváltást.

Egyedi, saját fejlesztésű lencsekialakítása és természetes nedvesedést elősegítő, puha alapanyaga segít megelőzni és enyhíteni a digitális eszközök okozta szemfáradtságot, szárazságot vagy túlterhelést. A lencseviselők igényeire és a képernyő előtti tevékenységekre fejlesztett, havi cseréjű és napi vagy kiterjesztett viselési idejű kontaktlencse valamennyi lágylencse oldattal kompatibilis, dioptria–tartománya +8.00 és -12.00 között mozog. Magyarországon november közepétől kapható.

A CooperVision, amely ma már a harmadik legnagyobb (a részesedést tekintve mindössze egy százalékpont különbséggel a második vállalat után) a rangsorban. A társaság piaci jelenléte évek óta egyre erősebb: 2012-ben még 17,8 százalékos részesedése volt, jelenleg már 23 százalékot birtokol ezen a területen. A társaság négy év alatt 31 százalékos értékesítési növekedést realizált. A cég erre az évre becsült nyolcszázalékos árbevétel-növekedése várhatóan a teljes piac öt-hat százalékos emelkedését is felülmúlja. A globális CooperVision cégcsoport hazai képviseletét két egység látja el: a budapesti székhelyű értékesítő leányvállalat és a Gyálon üzemelő gyár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefonon is bemutatható az e-vonatjegy

hét nov 14 , 2016
Az elektronikusan megváltott vasúti jegy már bármely belföldi vonaton okostelefonon, tableten vagy laptopon is bemutatható — jelentette be a MÁV-Start Zrt. Az e-vonatjegy ellenőrzése a QR kódja beolvasásával történik, ami tárolja a jegy összes adatát, többek között az utas személyazonosságát, az utazási viszonylatot, a kedvezményre jogosultságot, a kocsiosztályt és az […]
MÁV, jegy

Friss, ropogós