Van fantázia egy mozgásérzékelő ruhát fejlesztő cégben

munkaruhaAz emberi mozgás digitalizálását és ergonómiai elemzését végző mozgásérzékelő felszerelést fejlesztő vállalkozásba fektetett be a Széchenyi Tőkealap, hatvanmillió forint értékben. A tőkealap közleménye szerint az AXS ergonómiai kiértékelő rendszer jelenleg egyedülálló a piacon. Teljes körű, pontos digitális mozgásérzékelésre a jelenleg elérhető rendszerek nem alkalmasak. A győri AXS Motionsystem Kft.-ben a hatvanmillió forintos tőkeemelés mellett, még további huszonötmillió forint értékű, pénzbeli és nem pénzbeli magántőke is társult.

A Kft. termékeinek fejlesztését az Audi és a Széchenyi István Egyetem szakembereivel közösen tervezi. Az ötéves fejlesztői munkával létrejött rendszer egyedülálló módon képes üzemi és ipari körülmények között, a termelési folyamat zavarása nélkül, például a munkafolyamat során kifejtett erőhatásokra, környezeti hatásokra és életfunkciókra vonatkozó pontos ergonómiai méréseket végezni. A felszerelés hasznosítható a munkavállalók teljesítőképességének egzakt mérésében, illetve az élsportolók mozgásának rögzítésében és elemzésében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Invitel: így vásárlunk mi

csü aug 13 , 2015
2015-ben a magyar internetezők közül 2 803 000 fő vásárolt hazai portálról, míg 833 000 fő választott már terméket külföldi oldalról, amely egyértelmű növekedést mutat a tavalyi adatokhoz képest, derült ki a Gemius közelmúltban megjelent e-kereskedelmi riportjából. Az internetes rendelés nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek, hiszen kényelmes, mert nincs […]
Kiskereskedelem, kosár

Friss, ropogós