Van fantázia a vásárlásösztönzésben

shopping, kosárVásárlásösztönző alkalmazás piacra lépését támogatja a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA), a hatvanmillió forintos befektetéssel elsősorban a startup it-cég mobilalkalmazásának továbbfejlesztését és magyarországi elterjesztését finanszírozza. Az alap azért fektetett kockázati tőkét az innovatív mobilalkalmazásokat fejlesztő Bconhunt Kft.-be, mert a 2014-es alapítású szegedi startup cég Magyarországon egyedülálló mobil alapú vásárlásösztönző megoldásokat fejleszt.

Fő terméke, a 2016 júniusától elérhető Bconshop a vásárlók és a kiskereskedelmi vállalkozások számára is számos előnyt nyújt: a vevők kizárólag az érdeklődési körükbe tartozó ajánlatokkal találkoznak, amikor az adott üzletek környékén vannak, az üzletek pedig alacsony költséggel üzemeltethető rendszeren keresztül szólíthatják meg célközönségüket, a személyes adatok ismerete nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új operációs rendszer az ipari infrastruktúra védelmére

sze aug 24 , 2016
Az ipari vezérlő rendszerek és hálózati infrastruktúra fokozott biztonsági igényeit szem előtt tartva új, saját operációs rendszert mutatott be az orosz Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat — számolt be az MTI a The Register brit informatikai szakportál. A dolgok internetjének (IoT) térnyerése, a hálózatra kapcsolt vezérlő és érzékelő berendezések, az ipari […]
hacker

Friss, ropogós