Van, amiben a Vodafone az első

m2m-gartnerA brit Vodafone távközlési konszern megőrizte vezető pozícióját a gép-gép közötti (m2m) kommunikációs szolgáltatások világpiacán az amerikai Gartner informatikai és távközlési piackutató vállalat “Magic Quadrant” felmérésében – tájékoztatta a Vodafone az MTI-t. A Gartner az üzleti célkitűzéseket és azok megvalósítását számszerűsítő kétdimenziós értékelési rendszerében több szubjektív tényezőt vizsgált. A felmérés a Vodafone mellett még a Telefónica, AT&T, és Deutsche Telekomot hozta ki piacvezetőnek az m2m szegmensben.

A vezető csoportnak valójában szinte kizárólag a Verizon támaszt üzleti kihívást, de az Orange Business Services is potenciális konkurenciának számít. A Vodafone gép-gép közötti (m2m) kommunikációs szolgáltatása bizonyult a legjobbnak az Analysys Mason piackutató vállalat június elején kiadott M2M Scorecard felmérésében is – immár sorban a negyedik alkalommal. A Vodafone működési területe az m2m szolgáltatások terén – több versenytársával ellentétben – az egész világra kiterjed és világszerte 21,5 millió m2m kapcsolatot szolgál ki, többet, mint bármely versenytársa. Ügyfelei között vannak egymilliónál több m2m kapcsolatot üzemeltető vállalatok is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy burleszk, a nagyvállalatok iratkezelése

ked szept 15 , 2015
Különös kettősség jellemzi a nagyvállalatok iratkezelését: sétáló dossziék, az országot körbeutazó levelek, pazarló bürokrácia az egyik oldalon, megvalósult papírmentes iroda a másikon. Többek között ez derül ki a a Quattrosoft Kft kutatásából, amelyet nagyvállalati it-igazgatók körében végzett. „A megkérdezett cégek közel felénél még mindig az irodán belüli személyes kézbesítés dívik, […]
villamos

Friss, ropogós