Van, aki munkaidőben is szexpartnert keres

sextingTévhit, hogy az alkalmi partner keresés kizárólag a nagyobb étvágyú férfiak privilégiuma.

Egy korábbi, szexpartnert keresők körében végzett felmérés alapján a három leggyakoribb oka annak, hogy valaki igénybe vesz ilyen online szolgáltatást: párkapcsolatában nem kap elég figyelmet a szexualitás, esetleg egyedül él és nem szeretne komoly kapcsolatot kialakítani, vagy csupán csak kalandvágyból. A Szexrandi.hu friss felméréséből az derült ki, hogy bizony a nők nagyobb arányban keresnek meglévő párkapcsolatuk mellé szexpartnert, mint férfitársaik. Ráadásul míg a férfiak inkább hosszabb távra keresnek partnert, addig a nők ehelyett az egyszeri alkalomban hisznek, ami – ha kellemes az élmény – hosszú távú kapcsolattá is fejlődhet.

Talán ennél is érdekesebb, hogy hogyan néz ki a gyakorlatban az ismerkedés egy olyan weboldalon, ahol mindenki kizárólag szexpartnert keres. Azt gondolnánk, hogy a partnerkeresés kifejezetten esti, sőt egyenesen éjszakai tevékenység, pedig a számok teljesen mást mutatnak. A Szexrandi.hu statisztikái alapján reggel hét-nyolc óra között tartózkodnak a legtöbben az oldalon, azaz úgy tűnik, mintha munkába menet előtt még mindenki gyorsan bekukkantana az oldalra és leszervezné az esti, jobb esetben az ágyban végződő (vagy már eleve ott kezdődő) randit. De mielőtt azt gondolnánk, hogy ezzel vége a napi aktivitásnak, meg fogunk lepődni. A szexre éhes magyar ugyanis munkahelyéről és általában az ebédet követő időszakban, délután kettő és három óra között is igen aktív, ha alkalmi partner kereséséről van szó. Este ugyan még van egy kisebb kiugrás az oldal látogatottságában 19-20 óra között, de a reggeli csúcsot ez már meg sem közelíti. Sőt, este 22 óra után már fele annyian sem keresnek szexpartnert, mint reggel vagy napközben.

Szintén meglepő lehet azoknak, akiktől távol áll ez a tevékenység, hogy igen alaposak azok, akik ilyen jellegű ismerkedésre adták a fejüket. Az oldalon kifejezetten keresgéléssel, a többi partnerkereső fotóit, adatlapjait nézegetve átlagosan negyed órát – húsz percet is eltöltenek egy-egy alkalommal a partnerkeresők. Ha pedig levelezésről van szó, közel fél órát is el tudnak szöszölni, mire befejezik az aznapi levélírást és olvasást. Népszerűek az erotikus történetek is a szexpartner keresés közben (esetleg előtt, alatt), alkalmanként ötöt-hatot is elolvasnak belőlük a partnerkeresők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Százmilliárd digitális kapcsolatot kell biztonságossá tenni a támadások ellen 2025-re

hét nov 28 , 2016
A Huawei szerint 2025-re további négymilliárd új internetfelhasználó lesz, nyolcmilliárd okostelefon és legalább százmilliárd, eszközök közötti digitális kapcsolat adja majd az úgynevezett „Dolgok Internetét” (IoT), amely hatalmas kiberbiztonsági készültséget is igényel – jelentette ki Ulf Feger, a vállalat régiós kiberbiztonsági vezetője. Feger szerint a jövőben az eddig figyelmen kívül hagyott […]

És még ez is...