Van, ahol már nem elég, ha csak gyors az internet

wifixA ZyXEL európai piacon végzett kutatása vegyes képet mutat a háztartások internet szolgáltatóiról. Az általános vélemény szerint a gyors sávszélesség biztosítása már nem elég, elsősorban a problémák kezelésében, valamint a vezeték nélküli lefedettségben kellene fejlődnie a szolgáltatóknak ahhoz, hogy elkerüljék ügyfeleik lemorzsolódását. A ZyXEL kutatása rámutatott arra, hogy a fogyasztók Csehországban a legelégedettebbek az internetszolgáltatókkal, kimagasló adatot mértek többek között a problémák kezelésében a többi országgal szemben. Összehasonlítva például Svédországgal, ahol a felhasználók tizenhat százalékának van problémája a wifi csatlakozással, és mindössze hat százaléka gondolta úgy, hogy a szolgáltatójuk segít nekik probléma esetén. Ezzel szemben a csehek több mint harmada válaszolt a kérdésre kedvezően.

Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere a kutatás kapcsán kiemelte: a szolgáltatóknak egyértelműen javítani kell kiszolgálásuk minőségén. A megfelelő eszközök biztosítása és a színvonalas, hasznos tanácsadás, valamint a kulcsproblémákra való felkészülés mind olyan terület, amiben fejlődhetnek, ezzel is növelve a piaci méretét, felhasználóik számát. Az egyre nagyobb sávszélesség és sebesség biztosítása ma már alapvető, éppen ezért csakis hozzáadott értékkel lehet életben maradni a piacon és versenyképesebbé válni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ezt sem Magyarországon nyitotta meg a Dell

ked júl 7 , 2015
ShareTweetPinShareA Dell megnyitotta az első európai, kifejezetten az Internet of Things (IoT – Dolgok Internete) területtel foglalkozó laborját. Az írországi Limerickben található központban a hardverekre, szoftverekre és szolgáltatásokra is kiterjedő, átfogó IoT-megoldásokat fognak összeállítani. A Dell bejelentette az IoT-részleg első termékét is: a Dell IoT-átjárók gyűjtik, biztonságossá teszik, és feldolgozzák […]

És még ez is...