Változik a Magyar Telekom csatornakínálata

teve-nezesLényegesen egyszerűbb, átlátható és egységes minicsomag-kínálattal valamint új csatornákkal, bővülő HD kínálattal várja a képernyők elé a nézőket a Magyar Telekom. A társaság a termékportfólió-egyszerűsítési törekvéseinek újabb fontos lépéseként, a műsorszolgáltatókkal való tárgyalások eredményeképpen megújította televíziós kínálatát. A Magyar Telekom illetékesei szerint mostantól a tévészolgáltatás előfizetői átlátható, egyszerűbb, ugyanakkor változatos tematikájú minicsomag-struktúrával találkozhatnak, miközben a minicsomagok a Telekom TV különböző (IPTV, műholdas és kábel) tévés platformjain egységessé váltak.

A Telekom TV új előfizetői két, egymástól tematikában jól megkülönböztetett minicsomag közül választhatnak. A vadonatúj „Nagyvilág” csomagba húsz „infotain” jellegű – híreket, ismeretterjesztő műsorokat, zenei csatornákat és idegen nyelvű műsorokat nyújtó – csatorna került. A másik,18 csatornát tartalmazó „Filmvilág” csomagban pedig a filmek és a mesék iránt érdeklődők találhatják meg kedvenc programjaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OKI: mérföldkövek, amelyek megváltoztatták a nyomtatást

sze jan 7 , 2015
Az első év jelentős volt az OKI Europe életében: a vállalat ekkor ünnepelte fennállásának harmincadik évét. A társaság az 1984 óta eltelt idő alatt számos technológiai fejlesztést vezetett be a piacra az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban. Az OKI Europe története harminc évvel ezelőtt kezdődött az első európai iroda megalapításával […]
Nyomtató