Változások az IVSZ elnökségében

Both-VilmosAz Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) közgyűlésén új elnökségi tagokat választottak, külön alelnöki pozíciót szentelve a digitális transzformáció témakörének – közölte az infokommunikációs érdekképviseleti szervezet az MTI-vel. A multinacionális tagozatot Bánhegyi Zsófia, a T-Systems Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója, a nagyvállalati tagozatot Ambrus Zsolt, az XAPT ügyvezetője, a kis- és középvállalatokat Vicze Gábor, az Innomine Group ügyvezetője, a mikro- és startup tagozatot pedig Both Vilmos, a Bottom Line Üzleti Tanácsadó Kft. tulajdonosa és a Századvég Gazdaságkutató IKT üzletágának vezetője képviseli az elnökségben.

Általános elnökségi tagot is választottak a küldöttek: a tisztséget a következő két évben Vinnai Balázs, a Misys Digital Channels vezetője, Veres Zsolt, az IBM CEE kormányzati szektorért felelős vezetője és Wenczel Richárd, az EMC VMware országmenedzsere töltik be. A digitális transzformáció alelnökévé Jakab Rolandot, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatóját választották. A szövetség vezetője továbbra is Laufer Tamás, aki 2013-ban szerzett elnöki mandátumot újabb három évre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre nagyobb a hangsúly az online lábon

pén máj 22 , 2015
A Media Hungary 2015-ön számos előadás és beszélgetés vizsgálta a nyomtatott lapok és az online platformok közötti viszonyt, illetve a tartalmi és üzleti konvergenciákat. Abban egyetértenek a szakemberek, hogy a hazai nyomtatott sajtótermékek a csökkenő példányszámok ellenére is a legnagyobb és stabil bevételi forrást jelentenek a hagyományos kiadóknak. A megmaradó […]

És még ez is...