Változások az Adaptive Mediánál

karrier2016 januártól Horváth Tamás az Adaptive Media Sales House kereskedelmi igazgatójaként folytatja pályafutását. Az ügyfélkapcsolati csapat vezetését Kéri Gábor veszi át Horváth-tól. Horváth 2008 óta dolgozik  társaságnál, 2014 óta volt a sales house ügyfélkapcsolati vezetője. 2016 januártól új pozícióban, kereskedelmi igazgatóként irányítja az értékesítési területét. Új munkakörében elsődleges feladata az értékesítési stratégia kialakítása és megvalósítása lesz. Kéri 2015 júliusában, a  megkötött stratégiai együttműködési megállapodás keretében csatlakozott a társasághoz nemzetközi prémium termékekért felelős vezetőként.

Az Adaptive Media Sales House egy független értékesítői szervezet, amely többségében online, kiegészítő jelleggel print és mobil médiafelületeket, továbbá ezekhez kapcsolódó kommunikációs megoldásokat kínál a hirdetők számára. A vállalatot 2007-ben alapították.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megtartotta volna a talált okostelefont, de a rend derék őreit nem tudta átverni

csü jan 14 , 2016
Egy értékes mobiltelefont talált egy nő Ajkán, amit eléggé el nem ítélhető módon megtartott magának. Persze az éber hatóságot nem sikerült átverni, a  nyomozás során ugyanis kiderült a tényállás. E szerint 2015. november közepén a 26 éves R. A. devecseri lakos Ajka belterületén egy több mint hatvanezer forint értékű okostelefont […]
okostelefon