Változások az Acer EMEA élén

Luca Rossi
Luca Rossi

Az Acer bejelentette, hogy Luca Rossit nevezték ki az Acer EMEA régiójának elnökévé. A jelenlegi elnök, Oliver Ahrens Kína, Taiwan és Ázsia régióvezetője lesz. George Huang, az Acer alapító tagjainak egyikét jelölték az Acer elnöki pozícióra. A szervezeti változások 2014. augusztus 1-én lépnek érvénybe.

Rossi 2009-ben csatlakozott az Acer csapatához regionális igazgatóként (Acer Europe). 2011-ben kinevezték a Packard Bell élére divízió igazgatónak, s ezzel egyidejűleg az EMEA konzumer divízió alelnöke is lett. Rossi vezetői tapasztalata, illetve az iparágazati háttere révén kapta a legutóbbi jelölést arra, hogy az EMEA tevékenységét felügyelje kinevezett elnökként.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek a Vodafone új, főállású angyalai III.

sze júl 9 , 2014
Idén hetedszer választott Főállású Angyalt a Vodafone Magyarország Alapítvány. A társág közleménye szerint Agárdi Szilvia, Kovács Krisztina és Miksztai-Réthey Brigitta kezdhet szeptembertől kezdhetik jótékony tevékenységüket. Miksztai-Réthey Brigitta, az ELTE informatika karának tanársegédje „Segédanyagok halmozottan sérültek mobileszköz használatához” című pályázatával nyerte el a Főállású Angyal címet. Miksztai-Réthey a Bliss Alapítvány munkáját […]