Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében

SomorjaiEvaA Magyar Telekom bejelentette, hogy Somorjai Évát, a cég humán erőforrás vezérigazgató-helyettesét kinevezték a Deutsche Telekom Csoport európai központjának humán erőforrás vezérigazgató-helyettesévé 2017. január 1-től.

Somorjai Éva 2007. április 1-je óta volt a Magyar Telekom humán erőforrás vezérigazgató-helyettese. A HR-területet vezetve a Magyar Telekom többek között elnyerte a Legjobb Munkahelynek járó díjat 2012-ben, 2013-ban és 2015-ben is Családbarát Munkahely címet, míg 2015-ben Fogyatékosság-barát Munkahely címet nyert el a vállalat. 2015-ben a Magyar Telekom Csoport Fenntarthatósági Stratégiája keretében a teljes karbonsemleges működést is sikerült elérni. Somorjai Éva 2016. december 31-éig a jelenlegi pozíciójában marad, utódlásáról később születik döntés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jön az új ZTE Blade

sze nov 23 , 2016
A ZTE Blade V7 Lite-ot fémházba szerelik, kamerája jó minőségű, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval is felszerelték, Android 6.0-t futtat, és alapból 2 év garancia jár hozzá. A mai igényekhez igazított felszereltséggel tér vissza a hazai okostelefon-piacra a ZTE Blade. Míg elődeinek háza még műanyagból készült, az új V7 Lite modell már a […]

És még ez is...