Válasszon ízlésének, igényeinek megfelelő, nívós műanyag bejárati ajtót!

ablakoutlet.huA bejárati ajtók lényegesen különböznek a beltéri ajtóktól, ugyanis más funkcióknak kell megfeleltetni azokat, hiszen ezek választják el a kül- és beltereket, a háziakat és az idegeneket egymástól, ezek fogadják az otthonainkba érkezőket.

Ki-ki ízlése, igényei és a rendelkezésére álló költségvetés szerint választhat a hagyományos és a korszerű alapanyagok és megoldások közül. Az esztétika nem elhanyagolható szempont, de vannak más tényezők is, amelyeket figyelembe kell venni a döntésnél. Mutatjuk, mi mindenre figyeljen, hogy a legjobbat választhassa!

Mire szolgál a bejárati ajtó?

A bejárati ajtó az az eleme a házaknak, amellyel az idegenek először szembesülnek, így tehát nem lényegtelen, mit látnak. Igyekezzünk az épület stílusának megfelelően választani, hogy harmonikus egészet alkossanak. A rendelkezésre álló hely függvényében választhatunk az Ablak Outlet kínálatából különféle méretű és stílusú bejárati ajtókat.

Ám bizonyos szempontból mégsem ez az elsődleges, hanem a védelmi, biztonsági funkciója, hogy távol tartsa a hívatlan látogatókat az otthonunktól. Ezért tehát kellően masszívnak, strapabírónak kell lennie.

A bejárati ajtónak dacolnia kell az elemekkel, továbbá kívül kell tartania a különféle szennyeződéseket. És manapság, részben ezzel a szerepével összefüggésben a hőszigetelés része kell legyen, meg kell felelnie az energiahatékonysági követelményeknek, továbbá útját kell állnia a környezet zajainak.

Egy jó választás: korszerű műanyag nyílászárók

Új építés esetén eleve olyan nyílászárókat kell választani, amelyek megfelelnek korunk épületszerkezetekkel szemben támasztott szigorú követelményeinek, továbbá hosszú élettartamot garantálnak. Ezeket a szerkezeteket lecserélni ugyanis nemcsak sokba kerül, de rengeteg munkával, javítással jár, így érdemes befektetni a minőségbe.

Felújítás esetén, ha egységesen cseréljük az ablakokat és a bejárati ajtót, szintén érdemes a műanyagot választani. Kaphatók ma már faerezetes gyári fóliával ellátott profilokból készült nyílászárók, amelyek látványukban a faszerkezeteket idézik, tartósságukban, karbantartási igényük alapján viszont jóval kedvezőbbek azoknál. És bármilyen méretben, formában, színben és stílusban elkészíthetők.

A megerősített prémium műanyag profilokból készült nyílászárók masszívak, strapabíróak.

Bejárati ajtók az igényei szerint

A prémium profilokból gyártott műanyag bejárati ajtók a standard méretek mellett egyedi méretben is kérhetőek, így egyedülálló nyílászáróval szerelhetők fel az otthonok.

Ízlése szerint választhat hagyományos egyszárnyú vagy szimmetrikus és aszimmetrikus kétszárnyú bejárati ajtókat teli változatban és különféle stílusos üvegbetétekkel. Ez a megoldás népszerű az ingatlantulajdonosok körében, ugyanis világossá, barátságossá és impozánssá teszi az előtereket, de ezzel egyidejűleg akadályozza is a belátást.

Válasszon dekoratív, masszív és biztonságos műanyag bejárati ajtót családi házára!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fokozd a biztonságot lépésálló polikarbonát medencefedéssel!

vas máj 26 , 2024
ShareTweetPinShareA kerti medencék fedésére alkalmazott elegáns polikarbonát medencefedéseknek számos előnye van, amelyek közül a biztonság sok kisgyermekes család számára különösen fontos lehet. Jól látható akadályt képez, így zárt állapotban megakadályozza a véletlen vízbe esést, de vajon védelmet nyújt-e abban az esetben is, ha valaki véletlenül rálép? Ismerd meg a Poliking […]
poliking.hu

És még ez is...