Válassz online számlázóprogramot I.

A hazai KKV-k fele használ jelenleg valamilyen számlázó programot. Az eNET megvizsgálta melyek a legjelentősebb szereplői a piacnak.

A Számlázz.hu szolgáltatása a kezdetektől online működött, ma már 77 ezernél is több felhasználót mutat a honlapjukon pörgő számláló, és 36 millió számlát állítottak ki rajta keresztül. Elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt professzionális szolgáltatást, legkisebb csomagja ingyenesen is elérhető. Kifinomult pénzügyi technológiákat fejlesztenek, a felhasználók számára a számlázásban is a digitális világban (pl. az online kereskedelemben) megszokott rugalmasságot, gyorsaságot, funkcionalitást, szolgáltatási színvonalat nyújtják. A számlázási funkció köré egy sor olyan pénzügyi technológiai megoldást építettek, ami a vállalkozások számára komplex számlázási automatizmusokat biztosít. A webáruházak számára az automatikus számlagenerálás és az autokassza funkció lehet a leginkább vonzó. Ez utóbbi a számlázási fiók és a bankszámla összekapcsolása – ez egyelőre csak a MagNet Bank bankszámlákkal lehetséges –, mely lehetővé teszi, hogy a kimenő számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan szinkronizálódjanak. A Számlázz.hu-n belül lehetőség van arra is, hogy az ügyfelei egymás között hálózatot alkotva (ez az úgynevezett számlaverzum) a számlákat befogadják és egy gombnyomással ki is egyenlítsék. A Számlázz.hu saját magát a számlázás Mercedes-ének tartja – Suzuki áron, többek között épp a folyamatos elérhetőség, üzembiztosság, technológiai szolgáltatóktól szokatlan, kiemelkedő stabilitás miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Netrisk: nem nőtt a HD minőségű tévécsatornák száma

hét júl 9 , 2018
Egy év alatt 78-ról 98 tévécsatornára nőtt a leadott távközlési megrendelésekben szereplő átlagos igény Magyarországon – közölte a Netrisk.hu távközlési szolgáltatásokat összehasonlító oldala, a Telenet.hu. A közlemény szerint a megrendelt televíziós előfizetésekben az átlagos csatornaszám idén 98-ra nőtt a tavalyi 78-ról. A csatornák száma különösen a kábelszolgáltatóknál emelkedett, és a […]
televízió

Friss, ropogós