Vádat emeletek a korábbi barátnőjét lehallgató férfival szemben

Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivőVádat emeletek egy férfival szemben, aki amellett hogy hónapokon át zaklatta korábbi barátnőjét, le is hallgatta az asszony lakását.

Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője azt közölte, a férfit tiltott adatszerzés bűntettével, valamint zaklatás vétségével vádolják. A férfi és a nő rövid ideig párkapcsolatban éltek, és szakításukat követően közös gyermekük született. 2021. május 19-én a vádlott a nő lakásán járt, hogy gyermekét meglátogassa. Ekkor a konyhában titokban egy olyan technikai eszközt helyezett el, mely a lakásban keletkező hangokat továbbította neki. A vádlott ezt követően mintegy száz alkalommal hallgatta le a sértett tudta nélkül a lakásban zajló eseményeket, egészen addig, amíg két nappal később a készüléket annak jelzőfénye miatt a nő észrevette.

A férfi 2021. június eleje és augusztus közepe között több mint hétszáz alkalommal hívta fel korábbi barátnőjét telefonon, illetve különböző alkalmazásokon keresztül, valamint napi rendszerességgel üzeneteket küldött neki. Ezekben amellett, hogy gyermekük hogyléte felől érdeklődött, rendszerint hangot adott féltékenységének is, ha a nő nem reagált azonnal megkereséseire. A férfi egy alkalommal vitába is keveredett az utcán a babakocsit toló sértettel, és a szóváltás során leöntötte őt vízzel.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NAV: ellenőrzés után önként vallott be 324 millió forintnyi áfát egy mobiltelefon-kereskedő

szo dec 10 , 2022
ShareTweetPinShareAz ellenőrzés után önként vallott be 324 millió forintnyi áfát egy mobiltelefon-kereskedő – tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A NAV közleménye szerint munkatársaik folyamatosan elemzik az áfabevallások adatait, kiemelten figyelve az olyan esetekben, ahol a bevallás nagy összegű bevétel mellett elenyésző befizetendő adót mutat. A NAV munkatársai bekérték […]
Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

És még ez is...