Vád alatt a “blokkolós” házaspár

A terézvárosi nyomozók vádemelési javaslattal zárták le annak a házaspárnak az ügyét, akik laptopokat, műszaki cikkeket és készpénzt loptak az utcán parkoló autókból.

Cs. Dániel és Cs.-né B. Katalin 37 éves budapesti lakosok 2016. novembere és 2017. áprilisa között Budapest VI. kerületében az Andrássy úton parkoló autók bezárását több esetben egy elektronikus „blokkoló” eszköz segítségével akadályozták meg. A házaspár megvárta, hogy az autók tulajdonosai távozzanak az autójuk közeléből, majd a gépjárműveket átkutatva, onnan laptopokat, műszaki cikkeket és készpénzt loptak el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a bűnözőket az elkövetési hely közelében készült térfigyelőkamera felvételei alapján azonosították, és elfogták. A házaspár ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a rendőrök a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Balog: 6,2 milliárdos informatikai fejlesztési támogatás a közép-magyarországi iskoláknak

sze dec 6 , 2017
Még az idén 6,2 milliárd forintos informatikai fejlesztési támogatást kapnak költségvetési forrásból a közép-magyarországi régió oktatási intézményei – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán a Péceli Integrált Oktatási Központ, Általános Iskola és Gimnáziumban tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az érintett 650 iskola december 15-ig megkapja a kormányzati támogatásból finanszírozott […]