Üzleti modellt és székhelyet vált a Kürt

Kurt-BudaorsJövő év elejétől, azaz 2016 január 1-től új székhelyen, új helyen várja ügyfeleit a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. A társaság az üzleti modelljének változása és ügyfelei visszajelzései miatt döntött úgy, hogy a Budaörsi székhelyéről Budapest közigazgatási határán belülre, korábbi szűkebb “hazájában”, a XI. kerületben folytatják tevékenységüket. A társaság új címe: 1118 Budapest, Rétköz u. 5. BudaWest Irodaház, IV. emelet. A vállalat egyéb elérhetőségei nem változnak.

Vélemény
Kurt-penzugyi-eredmenyekAz üzleti modell változásának egyébként épp itt volt az ideje, ugyanis 2010-óta stagnál a társaság (lást táblázat). A valamikor 17 alkalmazottal működő leányvállalat, a LogDrill Informatikai és Szolgáltató Kft. létszáma idén két főre csökkent, adózott eredménye 55,883-ról 14,335 millióra csökkent. A KÜRT Zrt. több cégben is résztulajdonos, ám ezek, mint például a Timothy Technologies Szoftver-kiadó Kft. vagy nem működnek, mert az adószámát törölték, vagy működnek ugyan, mint például a Visual CMS Tartalom-technológiai Kutatás-fejlesztési Kft. és a webSCADA System Kutatás-fejlesztési és Innovációs Kft., de a 2014-es 40 és 38 milliós forgalmukkal sokat nem lendíthettek az anyacég bevételein.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a gépek háborúja: a Fortinet szerint ronda év jön

hét dec 21 , 2015
Ahogy közeledik a 2016, a Fortinet a nagyteljesítményű kiberbiztonsági megoldások terén piacvezető vállalat -, és annak a fenyegetéseket kutató részlege, a FortiGuard Labs közzétette éves előrejelzéseit a 2016-os várható malware és hálózatbiztonsági fenyegetésekről, trendekről. 1. Megnövekedett számú m2m támadások Több olyan példa került a címlapokra 2015-ben, ami bizonyítja az IoT […]

Friss, ropogós