Úttörő csatlakozási megoldások a ZyXEL-től

routerA „Internet of Things” trend növekvő népszerűsége miatt az átjárók és a kontrollerek is új kihívással néznek szembe. A tajvani ZyXEL többek között az új VMG8924/VMG8948 modelljével igyekszik segíteni a szolgáltatóknak a befektetés realizálásában. A VDSL 2 vektoring technológia és az FTTx szolgáltatások együttesen megszüntetik a kapcsolatok közötti áthallást, és biztosítják a zökkenőmentességet a DSL és a vezetékes kapcsolatok között. A DSL kötődés és a DSL/Ethernet WAN interface kombinációjaként a ZyXEL sorozata rugalmas teljesítményt kínál — legalábbis a gyártó szerint.

A fiber-to-the home Triple Play szolgáltatás a televízió és a telefon kapcsolatát segíti elő. A termék moduláris alváza, az OLTI2412/2406 szintén rugalmasságot biztosít a szolgáltatóknak, akik ezzel költséghatékonyan implementálhatják a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat és a telepítési modelleket hálózatukhoz. A maximum 2048/1024 GPON csatlakozással a ZyXEL OLTI biztosít továbbá egy 32/16 aktív vezetékes hozzáférési csatlakozást. Mindemellett menedzsment kártyákkal és erőforrás modulokkal konfigurálhatóak a komponensek, így a hálózati stabilitás egy új szintre léphet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az ABB 3D-s lézer szkennerrel erősít

csü nov 13 , 2014
Az ABB Kisfeszültségű Termékek divíziójához tartozó olasz minőségellenőrzési csoport és Európa legnagyobb egyeteme egy olyan projekten működött együtt, amely 3D-s lézer letapogató rendszert (szkennert) alkalmaz a megszakító-alkatrészek vizsgálatára. A rendszer felgyorsítja azoknak a készülékeknek a fejlesztését, amelyek megvédnek az áramütéstől és gondoskodnak az épületek érintés- és tűzvédelméről. Az ABB Santa […]

És még ez is...