Upsz: az it és az ot alkalmazások integrálása hasznos lehet

vonatAz ABB a vasúti ágazat felső vezetőinek bevonásával készített globális felmérése azt mutatja, hogy az információtechnológia (it) és az üzemeltetés-technológia (ot) rendszerek egyre nagyobb fokú integrálása kulcsfontosságú szerepet játszik a hosszú távú tervezésben. A megkérdezettek 88 százaléka prioritásnak tekinti az eszközgazdálkodást, míg kétharmaduk úgy véli, hogy az elmúlt 12 évben megnőtt az eszközgazdálkodás fontossága.

A válaszadók többsége azon az állásponton van, hogy az it- és ot-alkalmazások integrálása hasznos lenne, és elősegítené a vállalaton belül a szakterületek közötti együttműködést, amelyet a válaszadók 75 százaléka jelenleg problematikusnak tart. Az it-ot integrálás eszközgazdálkodásra gyakorolt pozitív hatásai között a vezetők a következőket sorolták fel: nagyobb fokú biztonság, nagyobb megbízhatóság, jobb tőkekihasználás, jobb hatásfokú üzemeltetés és karbantartás, a munkaerő magasabb termelékenysége, a szervezet jobb átláthatósága és jobb hosszú távú tervezés.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már a MyTV-n is nézhtő a Spíler TV

csü aug 18 , 2016
ShareTweetPinShareA UPC után másodikként jelentette be a Telenor, hogy a MyTV online tévészolgáltatásának csatornakínálata a Premier League mérkőzéseit sugárzó Spíler TV-vel bővült. A Romániában adózó csatorna már az 1290 forint előfizetési díjú, 19 adót tartalmazó alapcsomagban is nézhető, továbbá a családi csomag kínálatában is megtalálható. A 18 tévéadót tartalmazó MyTV […]

És még ez is...