UPC: 4,7 százalék forgalomnövekedés

internet-modemA Liberty Global legfrissebb beszámolója után nem sokkal a társaság leányvállalata, a UPC Magyarország Kft. is nyilvánosságra hozta 2016 második negyedévére vonatkozó üzleti eredményeinek egy részét. Az elmúlt negyedévben több mint 15 ezer új háztartásba jutott el a szolgáltató hálózata, ami többek között annak a 4,4 milliárd forintos befektetésnek is köszönhető, amelyet a hálózatfejlesztésre, valamint új termékek és szolgáltatások, például a Horizon platform és a Műsorvisszanéző funkció bevezetésére fordítottak.

Az elmúlt év azonos időszakához képest 4,7 százalékkal növekedett a UPC Magyarország árbevétele. Április és június között több mint 23 ezer új előfizetéssel (üzleti szakkifejezéssel RGU – Revenue Generating Unit) bővült a UPC portfóliója, ezzel pedig összesen 1,865 millióra nőtt a tévés, internetes, mobil, és telefonos szolgáltatásokat magába foglaló előfizetések száma. Ugyanebben az időszakban a UPC Mobil előfizetések száma meghaladta a 47 ezret. (A tavaly elért üzleti eredményekről lásd korábbi cikkünket. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Valami hatalmasat tud a Sharp “Advanced Multi-Board”

hét aug 8 , 2016
A Sharp Electronics közép-európai képviselete bemutatta az akár három nyolcvan collos BIG PAD Pro összekapcsolására is képes szoftverét, ami egyetlen hatalmas interaktív síkképernyőt alkot a készülékekből. Az „Advanced Multi-Board” kialakítással három BIG PAD képernyőt egymás mellé rendezve 5,4 m széles kijelző felületet hozható létre és egyszerre akár hat ember is dolgozhat […]

És még ez is...

Friss, ropogós